Serrebouw Heemskerk helpt u graag uw droomserre te verwezenlijken, zodat u uit elk seizoen het maximum weet te halen. Een serre is het verlengstuk van de tuin of woning. Het geeft een ruimtelijk effect. Met een serre kunt u langer genieten van het seizoen.

Elke dag genieten van binnen én buiten. Je droomt van extra licht en ruimte in huis. Bij Serrebouw Heemskerk bieden we verschillende oplossingen voor een woonuitbreiding vol sfeer en comfort.

 

Houten serre (met aluminium dakprofiel aan de buitenzijde)

Hout is een natuurlijk product en leent zich perfect tot een hoge graad van afwerking. Net daarom is hout vaak de eerste keuze voor een klassieke veranda. Al is ook een moderne uitvoering perfect mogelijk. Geniet van een warme, authentieke, natuurlijke sfeer in je houten veranda.

Koel in de zomer, warm in de winter. Hout is een sterk isolerend materiaal. Voor grote overspanningen, bijvoorbeeld bij heel grote glaspartijen, is dit materiaal iets minder geschikt. Op vlak van onderhoud vraagt een houten veranda iets meer inspanning. Dit kunnen we sterk beperken door kwaliteitslak toe te passen.

 

Aluminium serre

Strak en modern, past perfect bij een eigentijdse bouwstijl goede isolatie, onderhoudsvriendelijk Maximale lichtinval dankzij de slanke profielen De slanke profielen zorgen niet alleen voor een strakke look, maar geven ook meer ruimte aan je glaspartijen. Een aluminium serre staat daarom garant voor een maximale lichtinval.

 

Stalen serre 

Minimale profielen, maximaal buitengevoel.

De zeer slanke profielen van een stalen serre ogen minimalistisch en strak. Hierdoor past deze serre bij iedere woningstijl. Onze stalen serres zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren mat of glans.

Staal is sterker dan aluminium en hout, ondanks de dunne profielen. De gelaste hoekverbindingen maken het materiaal letterlijk onverwoestbaar. Net als aluminium is staal een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Ook op vlak van isolatie zijn de twee materialen vergelijkbaar.