Over ons

Bij Bouwbedrijf C. Heemskerk BV, waar we verder gaan dan de standaard. Onze missie is om uw droomverbouwing werkelijkheid te maken. Van het eerste idee tot aan de oplevering staan wij aan uw zijde. Ons eigen team voert het tekenwerk uit, zodat de maatvoering perfect aansluit bij uw ontwerp. Maar daar stopt het niet. We zijn er om uw idee├źn te verbeteren en samen te kijken naar nog meer mogelijkheden voor de perfecte verbouwing. Bovendien denken we actief mee in het ontwerp, zodat dit naadloos aansluit op uw budget.

Bij Bouwbedrijf C. Heemskerk BV komen afspraken altijd op de eerste plaats. Met korte communicatielijnen en ons vakbekwame personeel zorgen we voor een transparante samenwerking. We werken uitsluitend met specialisten per vakgebied, waardoor we de hoogst mogelijke kwaliteit per onderdeel kunnen garanderen.
Onze expertise strekt zich uit tot verbouwingen van woningen, zoals aanbouw, serres, badkamers, keukens, renovaties en het onderhoud van woningen. Wij geloven in het vormen van een hecht team met onze opdrachtgevers, omdat we samen streven naar het succes van elke verbouwing.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bouwbedrijf C. Heemskerk BV uw verbouwingsdromen werkelijkheid kan maken.